R3volution Community - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
41653
Вкупно пораки:
109080
Вкупно теми:
91924
Вкупно категории:
6
Присутни корисници:
133
Најмногу присутни корисници:
368 - февруари 09, 2020, 08:48:16 am
Присутни денес:
241
Просечно регистрации по ден:
48.43
Просечно пораки по ден:
126.87
Просечно теми по ден:
106.91
Вкупно форуми:
9
Последен член:
MichaleSta
Просечно присутни по ден:
17.97
Однос мажи - жени:
1:0

Најактивни 10 поставувачи на пораки

Топ 10 форуми

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

GregoryJem
25д 21ч 40м
VictorAlfa
8ч 3м
FloridaWin
6ч 29м
JOSHE
6ч 28м
SharylDumm
5ч 55м
JerrellCov
3ч 41м
DulliesBag
3ч 22м
NannieTild
3ч 16м
UnaBurston
3ч 13м
CathleenWe
3ч 12м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2020 64620 80835 30905 368
Февруари 2020 47744 60672 20662 368
Јануари 2020 16876 20163 10243 186
* 2019 27289 28228 10740 353
Декември 2019 16850 17250 5796 353
Ноември 2019 9732 10055 4500 187
Октомври 2019 700 785 132 25
Септември 2019 5 43 63 9
Август 2019 0 20 64 6
Јули 2019 1 42 76 6
Јуни 2019 0 15 60 4
Мај 2019 0 2 29 4
Април 2019 1 10 18 3
Март 2019 0 0 1 94
Февруари 2019 0 0 0 2
Јануари 2019 0 6 1 2
* 2018 16 26 5 4
Декември 2018 0 0 0 2
Ноември 2018 0 0 0 2
Октомври 2018 1 1 0 2
Септември 2018 1 1 1 2
Август 2018 14 22 3 4
Јули 2018 0 0 0 2
Јуни 2018 0 0 0 2
Мај 2018 0 0 0 2
Април 2018 0 0 0 3
Март 2018 0 1 1 2
Февруари 2018 0 0 0 2
Јануари 2018 0 1 0 2
* 2017 20 22 4 13
Декември 2017 0 0 0 3
Ноември 2017 1 1 1 4
Октомври 2017 19 21 3 13