Автор Тема: Kai Italien Trøje Børn ErikGagn Özil, der er kommet ind for kritik for sin arbejdsetik, gav bo  (Прочитано 59 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Aline1795

  • Newbie
  • *
  • Пораки: 22
  • Hi, everybody! I'm Spanish male :). I really love Psych!
    • Погледај го Профилот
    • Maglie Calcio20 Poco Prezzo Lauren
Kai Frankrig Sissoko Trøje Børn LettieFe
Özil, der er kommet ind for kritik for sin arbejdsetik, gav bolden væk i den sidste tredjedel. Derefter fodrede David Silva Sergio Aguero, som slog David Ospina med et skud nederst i venstre hjørne. Så når Aguero scorede, hentede Wenger en flaske vand og kastede den tilbage i jorden i afsky. Den franske international mener, at Gunners har sluppet City fra krogen efter at have sprængt chancen for at gå fem point fri af dem. Og han regner med City 's oplevelse af at komme bagfra for at vinde titlen i 2012 og 2014 kunne Tottenham Hotspur Eriksen Trøje Børn vise sig at være en vigtig fordel i hvad der udformes til at være den mest åbne Premier League mesterskabs kamp i årevis.
 Forsvarer Sagna sagde, at stemningen i City-omklædningsrummet efter deres frustrerende målløse uafgjort med Everton onsdag blev omdannet, da der kom nyheder om Liverpools sene leveler mod Arsenal.Det sikrede, at City kun forblev tre point adskilt fra Gunners og Leicester og Sagna regner alt, hvad der kunne ændre sig i denne weekend, da City vender mod Crystal Palace derhjemme 24 timer før Gunners står over for en vanskelig tur til in-form Stoke.
 Arsenal gled til et 3-0 nederlag til Manchester City Juventus Trøje i Carabao Cup-finalen på Wembley, hvilket betyder, at de står over for en almægtig kamp for at vinde sølvtøj denne sæson. Aubameyang blev underskrevet fra Borussia Dortmund i sidste måned, og selvom han scorede på sin debut mod Everton, har han siden trukket emner mod Manchester City og Tottenham de seneste uger. Han havde chancen for at score tidligt mod City, men bolden blev kæmpet væk fra ham i tidens krop, og resten af ​​spillet var han ikke i stand til at give en gnist af magi.RubenBowl Maglia Juventus LinaTowne
 RenaldoUc Bayern Munchen Matchtröjor RickeyFhc
 Esmeralda fotballdrakter AmparoBat
Also visit my homepage - Maglie Calcio Poco Prezzo